Over Liesbeth van PodologiePraktijk.nl


Liesbeth Dijkshoorn

Registerpodoloog

Liesbeth is registerpodoloog en aanwezig in Malden op woensdag, donderdag en vrijdag.

Als registerpodoloog van Podozorg ben ik werkzaam bij PodologiePraktijk.nl in Malden. Ik kijk naar de gehele beweging keten. Een voetklacht kan b.v. zijn oorsprong vinden in een beperking in de knie of heup of visa versa. Het in kaart brengen van beweging beperkingen in de wervelkolom, heup, knie en voet gerelateerd tot de klacht geeft een goed fundament voor de oplossing.

Mijn verleden ligt in de outdoor als in- en -verkoper en vertegenwoordiger van wandelschoenen. De juiste pasvorm van een schoen bij jouw voet maakt comfort. Hiermee worden veel klachten opgelost.

Overige klachten kunnen veel hinder geven bij wandelingen, hardlopen, dagelijkse activiteiten of werkzaamheden. Klachten in de knieën en rug kunnen een relatie hebben met jouw voeten. Ik ben gedreven om voet gerelateerde klachten uit te zoeken. Deze kunnen meestal goed behandeld worden.

Zou jij ook weer met vertrouwen en comfort willen lopen? Met plezier en toewijding analyseer ik jouw klachten zoals: voorvoet, enkel, peesplaat/ hielspoor, achillespees, knie, heup, rug, schouders, nek en houding klachten. En zal jou voorzien van vrijblijvend advies op maat.

Een normaal consult van ongeveer 45 minuten bestaat uit een uitgebreide anamnese, voet-, schoen- en loopanalyse. Aan de hand van dit onderzoek krijgt u een advies wat kan bestaan uit oefeningen, taping, orthese, schoenen advies, steunzool op maat of een doorverwijzing naar een andere discipline zoals b.v. fysiotherapie, osteopathie of pedicure.